Mijn teamgenoot kan niet langer deelnemen, maar ik heb iemand anders gevonden. Hoe pak ik dit aan?

Om een teamlid te vervangen, moet de persoon die het team verlaat een link doorsturen naar de nieuwe teamgenoot. Deze link kan je terugvinden in je Myzone. Je zult daar rechts onderaan een vakje zien "Profiel overdragen", genereer de url en stuur deze door naar de nieuwe teamgenoot. Zodra die link doorgestuurd is kan de teamgenoot die het team verlaat niet langer inloggen op zijn of haar Myzone. De terugbetaling van het inschrijvingsgeld kunnen jullie zelf onderling regelen 😉

Als je andere vragen of problemen hebt, waarvoor je het antwoord niet op dit platform vindt, laat het me dan weten en dan zoek ik voor jou een oplossing 😉


Vind je ons antwoord duidelijk?