Hoe kan ik mij inschrijven?

Je kan je inschrijven via onze site door te klikken op "Inschrijven". Als je nog geen team hebt, moet je zelf eentje aanmaken, hiervoor kies je een teamnaam en wachtwoord 😉Je team moet compleet zijn binnen de 10 dagen na je inschrijving. De basisprijs is €250, je kan zelf nog extra's kiezen zoals het foodpack, de verzekering, ... Als voorschot moet je binnen de 5 dagen na je inschrijving €100 overmaken, voor het restbedrag heb je tijd tot 1 juni 😉

Als je andere vragen of problemen hebt, waarvoor je het antwoord niet op dit platform vindt, laat het me dan weten en dan zoek ik voor jou een oplossing 😉