Ik wil me niet aanmelden via Facebook. Wat nu?

Aanmelden op onze website verloopt het vlotst en volledig beveiligd via Facebook, maar we begrijpen je keuze om dit niet te doen. Een alternatieve aanmeldingsmethode is via je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Wij maken een profiel aan voor jou, waarna je moeiteloos kunt inloggen. Om je account te creëren hebben we volgende gegevens van je nodig:

- Team:

- Teamwachtwoord:

- Voornaam:

- Familienaam:

- E-mailadres:

- Geslacht:

- Mobiel nummer:

- Geboortedatum:

- Adres:

- Postcode:

- Woonplaats:

- Land:

- Wachtwoord (om je persoonlijk aan te melden):

- Annuleringsverzekering (+30EUR): Ja/Nee

- Rally Food (+80EUR, elke dag krijg je ontbijt en avondeten): Ja/Veggie/Nee

- Rally Camping (+60EUR, elke dag kun je je tent opslaan op onze voorziene campings): Ja/Nee

- Bloedgroep: A+/A-/B+/B-/AB/O+/O-/No clue

Van zodra we deze van je ontvangen, maken we je profiel aan en kun je je aanmelden!

Mocht je nog vragen hebben of problemen ondervinden waarvoor je het antwoord niet op dit platform vindt, laat het dan gerust weten, dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen!