Telkens als ik een teamlid wil toevoegen, kom ik op mijn eigen profiel terecht?

Dat komt waarschijnlijk omdat je dit op dezelfde browser doet als waar jij bent ingelogd op Facebook! Om een teamlid aan je team toe te voegen, vraag je je medereiziger om zich (eventueel via een andere browser of apparaat) aan te melden via Facebook en zo het team te vervoegen.

Mocht je nog vragen hebben of problemen ondervinden waarvoor je het antwoord niet op dit platform vindt, laat het dan gerust weten, dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen!

Vind je ons antwoord duidelijk?

Powered by HelpDocs