Telkens als ik een teamlid wil toevoegen, kom ik op mijn eigen profiel terecht?

Dat komt waarschijnlijk omdat je dit op dezelfde browser doet als waar jij bent ingelogd op Facebook! Om een teamlid aan je team toe te voegen, vraag je je medereiziger om zich (eventueel via een andere browser of apparaat) aan te melden via Facebook en zo het team te vervoegen. Als je teamlid in spe geen Facebook heeft, kunnen wij een profiel aanmaken voor hem/haar. Daarvoor hebben we volgende gegevens nodig:

- Voornaam:

- Familienaam:

- E-mailadres:

- Geslacht:

- Mobiel nummer:

- Geboortedatum:

- Adres:

- Postcode:

- Woonplaats:

- Land:

- Wachtwoord (om je persoonlijk aan te melden):

- Annuleringsverzekering (+30EUR): Ja/Nee

- Rally Food (+60EUR, elke dag krijg je ontbijt en avondeten): Ja/Veggie/Nee

- Rally Camping (+60EUR, elke dag kun je je tent opslaan op onze voorziene campings): Ja/Nee

- Bloedgroep: A+/A-/B+/B-/AB/O+/O-/No clue

Van zodra we deze van je ontvangen, maken we je profiel aan en kun je je aanmelden!

Mocht je nog vragen hebben of problemen ondervinden waarvoor je het antwoord niet op dit platform vindt, laat het dan gerust weten, dan proberen we je zo snel mogelijk te helpen!