Kunnen we achteraf nog leden aan ons team toevoegen?

Zolang we niet uitverkocht zijn kan je leden aan je team toevoegen. Als we toch uitverkocht zijn en je wilt nog iemand toevoegen heb je daar 10 dagen de tijd voor na het team aangemaakt.


Vind je ons antwoord duidelijk?


Powered by HelpDocs